събота, май 23, 2009

Титаник - Билетът на последният оцелял от Титаник беше продаден - снимки видео

Билет на Титаник

Билет на Титаник

На търг в Англия продаде билет до нещастен круиз кораб "Титаник", който принадлежеше на последния от оцелелите от трагедията на пътниците. Уникален жребий е бил продаден на колекционер от САЩ за 33 хиляди фунта (65,8 хиляди US $), каза Андрю аукционер Олдридж.
Купувачът избра да запази името си в тайна.

Продава под чук билет принадлежал на Лилиян есплунд, който почина през 2006 г., на възраст от 99 години. 10 април 1912 тя е възкръснал да се качи на борда на "Титаник" 5-годишно момиче в първото си и последно пътуване.

Бащата и трима братя Лилиян починал в корабокрушение. Оцелява майка си и брат три. Това беше последният, който помни как трагедията настъпили, но за да се избегне публичност и рядко се говори за събитието.

Общо за продажба се предлагат колекция от 37 точки. Сред тях - снимки, писма и златен джобен часовник, която бе спряна се твърди в самия момент, когато в линейното потъна 14 април 1912. В допълнение Esplund позиции за търга са били изложени други неща, свързани с известния линейното - общо повече от 360 позиции.

Нещата с покойния линейното радват стабилно търсене сред колекционерите. Например, през септември 2007 г., още един билет за Титаник е бил продаден за 32 хиляди паунда (64 хиляди щатски долара). Тогава същото е продаден за 34 хиляди долара пощенска картичка, изпратена от кораба малко преди фатален сблъсък с айсберг.

Най-голям интерес към търга повдигнати ключ от малка кутия с морски бинокли, които по причина на неговото отсъствие не бе в състояние да вземе команда. Той беше там в продължение на 180 хиляди щатски

По времето на нейното изграждане на "Титаник" е най-голямата в света кораб. По време на първия си полет, airliner collided с айсберг и потъна на няколко часа. Той беше един от най-големите в историята на shipwrecks които взеха живота на повече от 1,5 хил. души.

Имайте предвид, че неотдавнашното неочаквано заключение относно истинската причина за смъртта точно 96 години назад, океана линейното "Титаник" - вътрешният пожар и експлозии - направи една от най-известните изследователи на катастрофа Rey Бостън. Той 20 години, посветени на изследването на този проблем. океана линейното "Титаник" - вътрешният пожар и експлозии - направи една от най-известните изследователи на катастрофа Rey Бостън. Он посвятил 20 лет исследованию данного вопроса. Той 20 години, посветени на изследването на този проблем.
Follow us on Twitter
Follow us on Twitter
Follow us on Twitter

0 коментара:

Публикуване на коментар