сряда, май 27, 2009

Баща изнасили и закла сина си. Деян винаги ще си остане на 17

Къс по къс искам да го режа. Това не е човек. На 31 май момчето ми щеше да навърши 18 години. Рожден ден стягах. Приятелка си има Дидко, догодина щяха да бъдат заедно на бал, а после да живеят двамата, много се обичат. Вместо това сега погребение стягам. От ужас дори не мога да плача…”, едва-едва пророни вчера пред „Борба” 41-годишната Маргарет Станчева от Велико Търново.
http://www.borbabg.com/images/slides/97_ferdinandovi.jpg

Предната нощ около 1 часа пред очите й издъхва синът й Деян Фердинандов. Въпреки неколкочасовата операция от именити търновски хирурзи момчето изпада в кома, от която така и не излиза. В понеделник около обяд Деян е изнасилен от родния си баща Стефан Фердинандов и след това е разпран с кухненски нож в къщата им на ул. „Поборническа” 84 в стария град.

Нечовешки вик от болка чули съседи

Вчера улица „Поборническа” бе тиха и изтръпнала от драмата, която се е разразила на 25 май. Повечето жители не знаеха нито за драмата, а още по-малко за смъртта на Деян. Баба Иванка Антонова, на 83 г., обаче е чула кански вик от къщата на Маргарет около обяд. Тя живее в къща близнак над дома на семейството. Някой изревал от нечовешка болка, каза бабата и после всичко притихнало. Заради това тя не се обадила в полицията. По същото това време в къщата обаче 45-годишният Стефан Фердинандов е изнасилвал сина си Деян. След половия акт, от който при аутопсията са открити следи, родителят вдигнал кухненския нож и наръгал момчето в гърдите. При оказаната съпротива острието разрязало ребро, част от бял дроб и панкреаса. Раната била огромна по целия гръден кош.

В къщата са били само Стефан и Деян. Никой с точност не знае какво се е случило, но цялата стая на момчето била в кървави следи. Маргарет Станчева била на работа в „Елмот”. Сега тя е преместена в производството в цеха за заготовки. Преди е била щатен психолог на завода, но я съкратили, защото нямало нужда от магистър по психология. От предприятието заявили, че поемат всички разходи по траурната церемония на сина й, която ще бъде до броени дни.

Стефан се обадил на тел. 112 под чуждо име

След като извършил зверството, Фердинандов тръгнал към дома на приятелката на сина си Моника. Той нямал мобилен телефон. Поискал от момичето нейния и се обадил на тел. 112 под чуждо име, за да каже, че на ул. „Поборническа” 84 има тежко ранен човек. След това се скрил при леля си на ул. „Гурко” 41, където вчера по обяд е бил арестуван, установи репортерско разследване. Ученичката в СОУ „Емилиян Станев” имала същия ден среща с Деян у тях. Тя тръгнала към „Поборническа” и открила окървавеното тяло около 15 часа във фаталния понеделник. Малко по-късно на майката се обаждат от болницата…

„Не знаех какво да правя и какво да мисля, хукнах към болницата. Аз съм разведена със Стефан служебно от много години, живея с друг мъж и имаме син на 6 годинки, който се казва Иван-Борис. Трябваше да предупредя в детската градина, че Стефан може да направи нещо и на детето, защото разбрах, че бил избягал и се скрил. Вчера при разпита в полицията аз се сетих, че може да се е скрил при леля си на ул. „Гурко”. Малко след това го арестували, но не ми дадоха да го видя. Малко ще е да го осъдят до живот…”, пророни по време на разговора ни Мима, както я наричат всички.

Извергът е осъждан за педофилия, сега е бил обявен за издирване

Стефан Фердинандов лежи по затворите от 1991 г. Деян е бил бебе, когато родният му татко е обвинен в изнасилване на 4 жени, двете от които са непълнолетни. Последната присъда, която е изтърпявал в затворническото общежитие в Разделна, е 9-годишна. Зад решетките завършил средно образование и станал стругар. Лежал е и в затвора във Варна, където е роден.

Появил се във Велико Търново около Великден тази година и казал на бившата си жена и на Деян, че го пуснали за няколко месеца в отпуска. Всъщност му дали само 5 дни и той „забравил” да се върне. Още тогава е обявен за общодържавно издирване…

Ако е бил заловен и пратен обратно зад решетките, тази трагедия нямаше да се случи. Нямаше да се случи и драмата с бившата му съпруга Маргарет на 22 април – тогава той се опитва да я души и се гаври с нея. Жената, въпреки дипломата си на психолог, не се оплаква от срам и заради децата и приятелката на сина си. Освен това до вчера Мима не е знаела, че Стефан Фердинандов е беглец от затвора. Не го била виждала около 15 години, не говори за него пред втория си мъж Тодор, не го споменава в работата, иска да го забрави напълно. Но все пак е баща на Деян и го допуска при връщането му тази пролет…

Иван Венков: „Това не е баща и не е човек!”

Група съученици на Деян и негови приятели се бяха скупчили вчера пред къщата на „Поборническа” 84. Учениците в спортното училище чули за убийството. Дошли да търсят Стефан, за да му отмъстят. Най-борбен бе футболистът от „Етър-1924” Иван Венков.
„С Деян сме заедно от детската градина и от ОУ „Д. Благоев”, много сме близки, той бе спец по компютрите и учи в паралелка по информатика в спортното. Не мога да повярвам. Къде е този баща, бе? Той не е баща и не е човек! Откакто се е върнал тук, дори излизахме с него заедно из града, защото бе много отчаян. Не пиеше нищо друго, освен вода. Тих и скромен. Но ето какъв изверг бил…”, се гневеше вчера Иван Венков. Той и останалите момчета, всичките родени през май, са щели да празнуват рождените си дни в неделя, на 31 май, когато Деян е щял да навърши пълнолетие.

Стефан Фердинандов няма да бъде пуснат до процеса за издевателството над родния си и единствен син, увериха вчера от прокуратурата. 45-годишният мъж обаче явно през целия си жалък живот е имал нужда от помощ, защото е бил осиновен, разкриха запознати. Майка му постоянно го прехвърляла по домове и санаториуми, защото смятала, че е нелечимо болен. В детството си Стефан вероятно е бил насилван. До убийството на сина му няма данни той обаче да е посягал на момчета.

Нели СУКОВА ,в. Борба, Велико Търново

Статията е взета от bgfactor.org

Ужасна трагедия нямам думи. Жалко за момчето


Follow us on Twitter
Follow us on Twitter
Follow us on Twitter

вторник, май 26, 2009

Голи момичета - секси момичета - секси снимки - горещи момичета- горещи снимки

Follow us on Twitter
Follow us on Twitter
Follow us on Twitter

Смешни снимки, развалени снимки, опорочени снимки, много смях,

Развалени снимки, опорочени снимки, смешни снимки, развалени кадри, зад кадър,
Голям смях, куче, кон, негър, котка, очила, много снимки,

































































































































































Хора които развалят снимките
Опорочени снимки
Follow us on Twitter
Follow us on Twitter
Follow us on Twitter