вторник, май 18, 2010

Издирва се Петър Владимиров на 23 години

Изчезнало момче - Студентът Петър Димитров, на 24 години, от Попово, изчезна след интервю за американска виза, съобщиха близките му. Той е обявен от МВР за общодържавно издирване.



http://www.24chasa.bg/Images/Cache/Image_483352_5.jpg

http://www.24chasa.bg/Images/Cache/Image_483351_5.jpg
Майката на момчето Мая не може да скрие сълзите си, гледайки неговата снимка.

http://www.24chasa.bg/Images/Cache/Image_483353_5.jpg
Бащата на Петър - Владимир

Младежът е в неизвестност от 12 май, когато се явил на интервю за виза за студентска бригада в американското посолство. Имал и уговорена среща с приятели в 14.30 ч. пред посолството. На тази среща обаче той не се явил и до момента е в неизвестност. Пред "24 часа" бащата на момчето Владимир Йорданов обяснява, че камерите на посолството са го заснели как тръгва към светофара и оттогава телефонът не е включван и никой не го е виждал.

От посолството коментираха само, че са запознати със случая и са в контакт с родителите на момчето.

Мобилният му телефон е изключен. Няма никаква връзка и информация за него, уточняват близките му в съобщение до медиите.

Семейството на Петър Димитров е подало сигнал за изчезването му до РПУ - Попово, и 4 РПУ - София. Баща му Владимир Димитров е посетил 4 РПУ - София, посолството на САЩ, студентски общежития и навсякъде, където би могло да има сведения за него.

Петър Димитров е студент ІІ курс в Академията на МВР – София, факултет "Пожарна безопасност и защита на населението". По неизяснени причини е взел решение да прекрати обучението си и да напусне академията. Висок е над 180 см, силен физически, бил е отличен ученик и студент.

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/05/18/902482_student_izchezna_sled_intervju_za_viza/
Follow us on Twitter
Follow us on Twitter
Follow us on Twitter

0 коментара:

Публикуване на коментар