понеделник, март 15, 2010

Най-скъпите списания в света


Wilmott - 650 долара за общо шест броя
Това списание предлага информация за най-новите научни изследвания и техни рецензии и анализи. Единственият му недостатък е, че е добре да имате докторска степен по съответната наука, за да разберете смисъла им. Статиите са толкова дълги, че може да забравите, че това е списание и да си помислите, че четете учебник.
Абонаментът за физически лица е 325 долара на година, а за институции 650 долара. Абонатите се включват в годишната книга на Wilmott, което им дава право на отстъпки при покупки на определени книги на научна тематика.
FINE Exclusive - 500 евро за година
Компания FINE Magazines е базирана във Финландия и издава няколко списания за скъпи вина, които се разпространяват в 85 държави. За да се абонирате за Fine Exclusive, не е достатъчно само да платите 500 евро - трябва са имате покана!
Nomenus Quarterly - 6 500 долара за един брой
Това издание показва непубликувани преди фотографии, както и първи фотографии на картини и други предмети на изкуството. Доскоро струваше 2 500 долара, но издателят увеличи цената на седмото издание на 6 500 долара, а тиражът бе смъкнат от 50 на 10 бройки.
Kohl - 10 000 долара за един брой

Единственото „женско" списание в ОАЕ таргетира азиатки, които живеят в чужбина. Това е най-скъпото списание в света, а по корицата му има инкрустирани диаманти от известна арабска бижутерска къщa. Корицата (на която виждате актрисата от Боливуд Катарина Каиф ) е изработена ръчно, по нея има 91 грама злато и 622 диаманта. В нея е вплетено и златно листо, като изработката е отнела общо 86 часа.
Луксозната корица беше изложена на събитие в Дамас миналата година, а през октомври бе продадена на благотворителен търг.


http://www.profit.bg/news.php?cid=3&id=61137
Follow us on Twitter
Follow us on Twitter
Follow us on Twitter

0 коментара:

Публикуване на коментар